Villányi Dél-Cuvée Kopár-dűlő:
Testes, gyümölcsös, a Kopár-dűlőre jellegzetes jegyekben gazdag száraz vörös bor.
Fél zárt erjesztés, tradicionális csömöszölés és körfejtés mellett héjon áztatva történt az irányított erjesztés. Préselés nélkül csak is szín lé leválasztással került hordóba, hordóban történt az almasav bontás finom seprőn tartva. Hordós érlelés fajta borként egy évig 225l-es magyar tölgyfából készült médium pörkölésű barrique hordóban, ezután hordó válogatás és 20hl-es ászokhordóba került össze házasításra, majd palackozás előtt került kortartályba egalizálásra, minimum egy éves palackos érlelés a forgalomba kerülés előtt. A szőlő termés a Kopár-dűlőből származik.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 12-16Co
Évjárat: 2015
Alkohol: 13,5%
Sav: 5,1g/l
Szőlőfajták: Cabernet Sauvignon 40% – Cabernet Franc 35% – Merlot 15% – Kékfrankos 10%